1001 Matbaa

A'dan Z'ye Matbaacılık

Matbaacılık sektöründe üstün çözümler üretmek amacıyla kurulmuş bir matbaa.

2014 Yılında kurulan 1001 Matbaa, Bugün teknolojinin imkanlarıyla donanmış yüksek performanslı makine parkuruyla, müşterilerini memnun edebilmenin mutluluğu ve onuruyla birlikte yoluna devam etmektedir.
Renklerin ahengi ile başlayan üretim yolculuğu, tasarım, kalıp, laminasyon, kesim, cilt, ambalaj ve sevkiyat dahil olmak üzere üretimin her aşamasında müşteri memnuniyeti prensibi ile hareket etmektedir.

Misyonumuz

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunabilmek için;
Müşterilerimizin taleplerini süratle değerlendirmek…
İhtiyaç anında en iyi kalitede çözüm üretmek…
Müşterilerimizin ihtiyaçlarını zamanında ve uluslararası kalite normlarına uygun olarak karşılamaktır.

Vizyonumuz

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunabilmek için;
Teknolojinin tüm imkanlırını hizmete sunabilecek Makine ve ekipmanı kurmak…
Gelişerek değişen şartlara uyum sağlayabilecek eğitimli personel ile çalışmak…
Müşterilerimizi gerek ürün ve gerek kurumsal yapısıyla en iyi prezante edebilecek donanıma sahip olmak…
Müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

Kalite Politikamız

1001 Matbaa kalite politikasının hayata geçirilmesi ve bu politikanın devamlılığının sağlanması ile ilgili gereken tüm çalışmaları yapmaktadır.

FOGRA tarafından özel hazırlanmış renk kontrol skalaları ve görsel yardımcı öğeler kullanılarak, baskı öncesi ve baskı süreçlerinin optimizasyonunu, kontrolünü ve denetlenmesini sağlayan metotlar belirlenmiştir.

Böylece müşterilerimize, tekrar edilebilir ve süreklilik arz eden, yüksek kalitede bir hizmet veriyoruz. Tüm süreçlerde standart değerlerin belirlenmesiyle, çalışma istasyonları arası farklılıkların ortadan kaldırılması sağlanmaktadır. Bu sayede baskı kalitesinde iş teslim güvencesi ve işlerin muntazam tekrarlanabilirliği mümkün olmaktadır. Uluslararası kalitelide ve süratli hizmet vermek önceliklerimiz arasındadır.

FSC SERTİFİKASI İLE DOĞAYA SAYGILIYIZ.

Gelecek nesillere yaşanılır bir çevre bırakabilmek için doğayı tahrip etmeyecek şekilde üretim yapmaktayız. FSC Sertifikası, temel amacı dünyadaki orman ürünlerini doğru bir şekilde kullanılması ile ilgili standartlar oluşturmak, yönetmek ve tüm kuruluşlarında buna uyduğunu bağımsız bir şekilde denetlenmesini sağlamaktır.