Yeni Nesil Online Matbaacılık

Yılların birikimi ve tecrübesiyle birlikte online matbaa anlayışı çerçevesinde 1001baski.com olarak çalışmalarımıza  devam etmekteyiz.

1001baski.com olarak kurumsal ürünlerden reklam ürünlerine, kartvizitlerden el ilanı ve broşüre varana kadar çeşitli ürün gamına sahip birçok alanda hizmet vermekteyiz. Her geçen gün kendimizi yeniliyor, ürün yelpazemizi genişleterek en kaliteli ve en hızlı hizmeti sizlere ulaştırmak için çalışıyoruz.

İşimizi severek yapıyor ve kaliteli bir hizmet vermek için çabalıyoruz 1001 Baskı olarak kuruluşumuzun ilk yıllarında küçük bir ekiple yola çıktık ve  şimdilerde kocaman bir aile olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz. Kurulduğumuz günden bu yana sürekli büyümeyi ve kendimizi geliştirmeyi hedefleyerek çalışıyoruz.

İşimizi severek yapıyor ve alanımızda daha iyi olabilmek için sürekli araştırıyoruz.
Kaliteli ve güvenilir hizmet anlayışı, uzman kadro Amacımız müşterilerimize siparişlerini kaliteden ödün vermeden hızlı bir şekilde ulaştırmaktır.
1001baski.com ekibi güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde çalışarak memnuniyetsiz müşteri oranını %1’e indirgemeyi hedeflemektedir. Programlı ve disiplinli çalışma prensibi içinde deneyimli ekibimiz ile size en iyi hizmeti vermek için çabalıyoruz.
Online matbaa alanında dünyadaki gelişmeleri takip ediyoruz 
1001baski.com olarak online matbaa alanında dünyadaki gelişmeleri takip ediyoruz. Müşterilerimize en yeni ve en kaliteli hizmeti sunmak için periyodik araştırmalar yapıyoruz ve her geçen gün kendimize değer katıyoruz.
1001baski.com ailesi olarak işinde deneyimli uzman kadromuz ile sizlere en doğru ve en güncel hizmetleri sunmaya devam edeceğiz.

Vizyonumuz 
Özgün fikirler ve yaratıcı çalışmalarımız ile müşterilerimiz ile uzun vadeli sürdürülebilir ilişkiler
kurmak ve dünyadaki online matbaa firmaları arasında kaliteli ve güvenilir hizmetimizle tanınan
bir marka olmak.

Misyonumuz 
Disiplinli ve sorumluluklarının bilincinde çalışan deneyimli kadromuz ile müşterilerimizin talep ve
beklentilerine uygun çözümler geliştirerek sürekli kendine değer katan bir online matbaa sitesi
olmak.

Değerlerimiz 
-Yenilikçilik
-Şeffaflık
-Güvenilirlik
-Sürdürülebilirlik
-Müşteri Odaklılık
-Sürekli Değişimi ve Gelişimi Hedeflemek